Hyvää juhannusta. Puolet teistä armaista lukijoistani on kyllä varmaan jo tässä vaiheessa sammunut. Hyvää ja hauskaa, suorastaan ratkiriemukasta juhannusta vaan kaikille tasapuolisesti siltikin. Minä meinaan VIETÄN juhannusta, toisin kuin eräs vähemmän nestemäisessä muodossa oleva naama. Grillaan muuten varmaan kanasysteemejä kaasugrillissä. No niin.

En minä kyllä oikeastaan vietä yhtään mitään. Tästä on tulossa maailman yksinäisin juhannus. Mökille mennään koko perheen voimin, ja mukaan tulee tietenkin tuo veljen sössöpää. Seurassani tulee siis olemaan onnellinen pariskunta samalla kun itsestäni tuntuu juuri tältä..miltä nyt tuntuukaan. Voi syntyä katastrofeja. Itse asiassa nukun noiden toistensa liman syöjien kanssa samassa huoneessa, koska niiden äidit pelkää että ne panee ittensä hengiltä heti kun silmä välttää. Mökillä pitäis tehdä hommia, mutten oikeen jaksa. Aion kirjoittaa muutaman kirjeen. Isä juo ja äiti huutaa sille. Isä hermoilee mökkihommia ja huutaa kaikille. Setä huutaa muuten vaan kun se pelkää ettei saa ääntään muuten kuuluviin. Niin ja ehkä siellä on muitakin ihmisiä, jotka enemmän tai vähemmän kaljoissaan huutavat toisilleen, kuka ilosta, kuka muusta.

Päihteiden sekakäyttö alkaa kuulostaa varteenotettavalta vaihtoehdolta. Ehkä yön pimeinä..ai niin ei ole pimeitä tunteja tässä yössä. No, ehkä yön valoisina tunteina kaivelen mökillä maalipurkkeja ja bensakansitereita ja..niin. Saatan  myös hukkua, sillä minä osaan uida. Hahah. Paradoksaalista. Uimaan minä joka tapauksessa haluan.

Öblähöö!! Meen kirjastoon-viemään koiraa-kirjastoon-kauppaan.

Tämä koko kirjoitus tuntuu vähän turhalta. :)