Hei huomenta maailma!
On kaunis päivä, hyvin kaunis päivä istua sisällä säheltämässä tämmöisten blogien kanssa.
Kurkistin jo miltä tuo blogini nyt näyttäisi, mutta se on jotenkin omituisen näköinen, ilmeisesti en osaa tehdä jotain mitä kuuluisi osata. Katsotaan nyt, kyllä se siitä sitten lutviutuu.

Tänään minä lähden. Tänään tapahtuu se suurin lähtö, lähden noin tunnin ja viidentoista minuutin päästä bussilla ensin keskustaan, sieltä sitten Kakskerran Heinänokkaan. Siellä tungetaan heiniä ties minne kutakuinkin viikon verran. Hienoa.

Eilisilta oli aika nuiva. Olihan se ihan hauskaa istua ensin ystävän luona valmistautumassa ja hakkaamassa hänen kaukosäätimestään patterit loppuun, ja myöhemmin sitten rannalla suuressa sakissa, josta sitten löysin peruskoulunsa päättäneen pikkuveljenikin. Hän ei kuulema juonut. Hyvä vain.
Itse huomasin, että alkoholi on hyvin pahaa, en tykkää juoda sitä. Sekin on hyvä vain. Lasken vielä viinin varaan, kun sitä ei ole loppujen lopuksi kovinkaan paljoa maisteltu. Sen sietäisi olla minunkin makuuni hyvää, tai ainakin parempaa kuin kaikki tähän asti juotu yököttävä litku. Mutta sehän nyt riippuu ihan viinistäkin tietysti.

Voi hemmetti, minä rikoin jotain tärkeää. No, rippeetkin varmaan riittää tuosta rätistä. Tuskin se nyt edes on niin tärkeä rätti. Likainen se ainakin on. Mutta niin, se ilta. Ihmiset olivat aika iloisia, he uivat ja pelleilivät ja joivat ja nauttivat olostaan tai sitten eivät. Tapasin vanha tarhakaverini, jonka tarrat joskus pienenä liimasin tarhan eteisen naulakkoon. En ikinä tunnustanut, enkä tunnustanut eilenkään, vaikka aluksi meinasin. Nythän minä tietysti tunnustin sen teille. Eräällä pölvästillä oli vuoden vanhoja makkaroita, ja niitä se sitten syötti halukkaille. Hyi hitto, meinasin oksentaa. En siis siksi, että olisin syönyt niitä, mutta olivat ihan tarpeeksi ällöttäviä muutenkin. Suorastaan vihreitä. Vihreää lihaa, kuvitelkaa. Nauttikaa.
Rannalla nyt tietysti on hyttysiä, huomasin ne silloinkin, mutta nyt vasta minä TODELLA huomaan ne, kun ne eivät enää edes ole lähelläni. Kutiavia paukamia pitkin kehoa. Hemmetti.

Mutta olisi varmaan hyvä pukea, bussi lähtee tunnin päästä.
Hyvästi.