Jehhep. Töitä klo 13-21 ja pari ekaa tuntia on jotain paloturvallisuuskoulutusta tai semmosta. Tunti teoriaa, tunti käytäntöö ja varmaan poltetaan koko roska maan tasalle siinä. Sammutuspeitteet ja vaahtosammuttimet ei sit enää riitä ei. En vielä eilen töihin mennessä tiennyt että päästään kans tuntii aiemmin, ja siks tuo vähänlaisesti harmittikin, mut eeeei se enää. On kivaa kun pääsee melkein ihmisten aikaan kotiin ja varsinaisia töitäkin on vaan kuus tuntia sit. Whii. En minä niitä palomiehiä kyl oota. Yh.

Olin neljä yötä Helsingissä. Aika kauan. Tuplattu viikonloppu melkeinpä. Nyt onkin varmaan väliä koko loppukuu. :'( Ehkä tämän kestää. Ehkä. Mahdollisesti. Voi olla. Jaa-a. Mitenköhän... Onpahan ainakin hupersuperduperihanaa nähdä sitten taas kun nähdään. Niin kuin ei muuten olisi, mutta onhan se varmasti vähän lisää ihanaa monen viikon erossaolon jälkeen. Mäywh.

Helsingissä oli tivoli tai joku missä on huvipuistolaitteita. Käytiin monesti läpi ja minusta oli kivaa katsella kaikkia ihmisiä kiljumassa vekottimissa keskellä Kampin sitä onko se nyt joku tori. Sieltä valkoisen kirkon juurelta kateltuna tivolin taivaalle heijastuvat valot näytti ufoilta... Ensin luulin muuten niitä ihmisten kiljumisia joksikin vaaralliseksi. Että joku riehuu siellä aseen kanssa vähintään ja ihmiset juoksee karkuun. Tai että on vihaisia karhuja (akakakakakakabuto) tai ehkä dinosauruksia. Nih. Tivoli se vaan olikin.

Käytiin Hietaniemen hautausmaalla, joka on hieno. Todella hieno. Ruskaisia vanhoja puita ja merta. Onhan se merta? No varmasti on..onhan? No, vanhalla alueella tunnelma on kuin jossain vampyyrileffassa. Jotenkin...se tunnelma välillä karmi selkäpiitä. Pelottavan näköisiä enkeleitä, ruostuneita penkkejä joilla kummitukset kuiskailee, sammaloituneita vesialtaita ja kaikenlaista. Hoitamattomia hautoja. Ihmettelin aikani niitä penkkejä. Haudalla tai jopa hautapaadessa kiinni penkki jolla voi istua nyyhkimässä vainajaa. Tai siis mikäs siinä, kyllähän sitä mieluummin istuu penkillä kuin märässä maassa. En taida vaan olla nähnyt ennen semmosia. Pelottavia ne kumminkin oli vähän kun ihan ruosteessa semmosia kiemuraisia joilla voi aivan selvästi nähdä jo jonkun mustamekkoisen naisen hahmon nyyhkimässä. Huijjui. Oli siellä sit kans oravii ja pupuiki. Söpöi. Mustarastaita pompahteli kans.

Harmittaa kun Helsingissä tapahtuu aina jotain mut Turussa ei tapahdu oikein mitään. Turussa ei liiku sillä lailla ihmisiä joka suunnasta koko ajan. Turku ei ole niin suuri, Turku on tosi pieni. Mutta Turussa on sentään Aurajoki. <3

Luin muuten reissun aikana Xiaolu Guon kirjan Pieni punainen sanakirja rakastavaisille. Se oli hyvä. Hauskakin. Mielenkiintoinen. nytpitäisilukeaswappifoorumiajatäyttääkuoriyhdelletytöllejakirjoittaasillevielävähänjamuutenkintouhutaswappienparissajaennytoikeinjaksa.

Näin jännii unii. Kummallisii. Tuttu tyttö aikoi hirttää itsensä. Olin vankilassa jonkun ammuskelijan kanssa. Veneet paloi ja niitä sammutettiin. Jotain muutakin oli. En muista. Posti tuli nyt.