Uhuhuu, semmoisia äiti on ostanut meille. Jättiläisen kahvikuppeja. Join kaakaota, joka ei ollut kovinkaan kuumaa. Mikrossa on varmaan jotain vikaa kun se ei enää tunnu lämmittävän kunnolla. No, onhan siinä maksimiteho ja enemmän minuuttejakin käytettävissä vielä, kai kaakaosta tarvittaessa kuumaakin saa.
Eilen minulla oli pää kipeä. Siis todella kipeä. En voinut olla oikein mitenkään päin, ja sitten oksensin. Sen jälkeen se sitten helpottikin ja ö Tuhkimotarinaa katsellessa huomasin tulleeni jo täysiin ruumiin ja sielun voimiin taas. Ruotsin lukemisesta ei siis tullut ennen kuutta yhtään mitään, ja kuudesta seitsemään katselin sitä Tuhkimotarinaa, sen jälkeen muistin yllättäen käydä kirjastossa palauttamassa dvd:t. En tietenkään ruvennut senkään jälkeen lukemaan, vaan istuin koneella ja tästä poistuttuanikin vain slamittelin BB:iin ö asti ja sitten katselin sitä. Sen jälkeenkin taisin vielä vaan slamitella ennen ko tartuin ruotsin kirjoihin. Luin ruotsia neljään asti. Sitten nukuin. Sitten en nukkunut. Sitten nukahdin ja heräsin ja menin kokeeseen ja tein hyvin.
Sitten tulin kotiin kahdentoista jälkeen ja kai vissiin luin kun aikaa sain kulumaan noin kahteen asti ennen kuin menin nukkumaan. Puoli kahdeksalta heräsin. Illalla. Taisin ottaa sitä viimeyötä vähän takaisin. Ihan hyvä, nyt on vaan vieläkin unta joka paikassa, silmissä, suussa, jaloissa, päässä, ajatuksissa. En muista mitä unia näin, mutta näin niitä. Äiti herätti minut repivällä ihmettelyllään.
"KUI KAUA SÄÄ OIKEE AIOT NUKKUA LIKKA!!??" Kiva. Just niin kauan ko tuntuu hyvältä. Vaikka liikaahan minä näemmä nukuin, omastakin mielestäni...
En tiedä onko minulla enää mitään sanottavaa nyt. Ei varmaan tarvitse olla. Tarvitsen nyt vain jonkun mukavan tkän..hmm..ssään.