Sinne meni OKL:n soveltuvuuskokeet. Eikä menny hyvin... Pientä paniikkia oli havaittavissa, tehtäviä jäi tekemättä, en vaan tajunnut, en ollut luonteva, pisteitä VAKAVAsta aikas vähän. Haastattelua ei edes ollut! Olin aika yllättynyt siitä.

Kokemus se varmaan tämäkin silti. Ens vuonna paremmin. Onpa ainakin petrattavaa myös tuossa vakavassa, ni voi jo sillä nousta pisteet jonkun verran. Iskee vaan melkomoinen huoli nyt siitä, pääseekö ens kerrallakaan sisään. No, ehkä minä teen töitä sit vaan. Tai voisin hakea useempaan paikkaan ja miettiä tässä vuoden verran varasuunnitelmiakin. Periaatteessa avoimeenkin voisi mennä, mutten tiä kuimpal kauhjast kiinnostaa. Pitäis kiinnostaa, mut on vähän niin ja näin sen kanssa.

Juu niin. Enhän minä vielä tietenkään tiedä millä pisteillä nyt mahdan olla. Ei vaan tunnu siltä, että oisin millään pisteillä. Hölöjölö.

On muuten aika kuuma päivä. Huomasin sen tuossa kaupungilla bussipysäkille kävellessä, kun piti kääriä hihoja ja lahkeita. Kuljeskelin myös kirkon kukkameressä, mikä oli melko viihdyttävää, otin kuvankin kännykän kameralla. Ainoo epäviihdyttävä tekijä siellä oli se kun mummot istuivat siellä penkeillä kuin omistaisivat koko paikan. Nyrpeitä katseita, miten mummot osaakin katsoa juuri sillä tavalla? Voi hapanviili. Ysch. Piti mennä sunnuntaina sieltä niitä kukkii hakemaankin, mutta tiedä sitten kun siellä varmaan tulee jonkun rollaattoripeipen kamppaamaksi. Tai voi vaikka sontikalla kalauttaa!

Tänään kaverille, lauantaina ois siipirikkorock. Siellä on Parasiitit uuhhiahee. Ois K-E-I-K-K-A. Mut ihan varmaan kaverilla on töitä. Plöö. Josko päikytkin tässä torkkuisin ennen kuin pitää mennä sinne kaverille.