Uaaaaaah. Minä olen nähnyt tänään satamiljoonaabiljoonaatsiljoonaa hienoa autoa, motskaria ja ties mitä kulkupeliviritelmää! Olin parin ystävän ja toisen ystävän vanhempien kanssa Forssan Pick-nickillä, eli siis sellaisessa wanhojen amerikan(r)autojen näyttelyssä. Oli siellä oma osio euro-autoilleki, mut nääh, ne amerikanautot oli pääasia.  Pitää sanoo et ne oli kaikki aika vau-autoja, vaikka mä en oo koskaan tykänny autoista. Paitsi ladoista ja kuplavolkkareista. Siellä oli aivan ihania hippikupliakin.
Oli hurjan kuuma, niitä autoja riitti ja fiftarimusiikki soi. Ah ja oih. Oih ja voih.
Niin ja siellä oli ihan tuhottomanpaljon KOIRIA! Pentukoiria, isoja koiria, pieniä koiria..melkein piti miettiä olikse ny auto- vai koiranäyttely. Ihania koiria.
Ystävän isä totes jälkeenpäin, että meillä meinas tyttöjen kanssa käydä flaksi hiukan ennen lähtöä, mutta sitte nää ystävän vanhemmat tuli ja sällit teki uukkarin. Höh. Ihan tyhmää. Olis ollu mukava jutella uusien tuttavuuksien kanssa siellä.
Katteltiin siinä kans näiden tyttösten kanssa, et mehä ollaa kaikki omalta vuosikymmeneltä. Yks oli varsinaine fiftarimisu nahkarotseineen, silkkihuiveineen, korkeine ponnareineen ja purkkapalloineen, toinen on ihan joka ikinen päivä ko suoraan kasarilta isänsä vanhoine moottoripyöräliiveineen ("Kawasaki riders are better lovers."), bändipaitoineen ja muine vermeineen ja sit on tää yks tällänen kukkahuivihippi.
Kotimatkalla nukuin autossa pää hattuhyllyllä. Niska on nyt kipeä.

Mutta mitäs siitä, tänään ei tule romaania.