Jospa vähän bloggailisin.
Joulu oli jo. Uudenvuodenaatto oli jo. Kaikki meni niin että sihinä vaan kävi.
Joululahjaksi sain kaikkea hyödyllistä, kuten esimerkiksi 20 000 helmeä. Ne on siis ihan oikeasti hyödyllisiä. Jouluna myös hissiydyin taas. Se oli aika hämmentävää ja on vieläkin vähän. Mutta kyllä tämä tästä.
Uusi vuosi alkoi mukavasti. Ystävän isän luo ensin, valettiin tinaa. Ei niistä mitään tajua. Tyhmiä tinoja. Turhia. Sitten juostiin mäelle katsomaan rakettishow'ta, sitten taas sinne ystävän isälle, sitten ampuiltiin raketteja ala-asteen pihalla, mentiin meille, tein ystävälle semmoisen piiiiitkän höyhenkorvakorun niitä helmilahjoja apunani käyttäen (oli myös korvakorukoukkuja mukana), tuli kiire keskustaan, katsottiin siellä keskiyön rakettishow ja mentiin juoksijamestarin stadionille ammuskelemaan lisää raketteja. Ei siellä ois saanu mut näin nyt kävi. Lunta satoi sakeanaan koko yön. Menin ystävän ja sen poikaystävän kämpän lattialle nukkumaan ja hyvin nukuinkin. Katottiin siellä myös Fucking Åmål. Miten se nyt ikinä kirjotetaankaan. Mieluummin oisin kattonu Kauniin mielen, mut ei ne halunnu. Sanoivat että se vaikuttaa tylsältä, mikä löi minut ällikällä, sillä minusta se vaikuttaa mahdottoman mielenkiintoiselta. Mutta ei voi mitään jos siinä oli jotain liian korkealentoista tai muuta vastaavaa. Salmari jäi melkeen kokonaan juomatta, samoin tommonen siideri minkä äiti lykkäs mukaan kun lähdettiin meiltä.

Siellä juoksijamestarin stadionin puistossa oli aika ihanan romanttista. Paljaat puut ja lunta sataa ja katulamppuja siinä niin. Jotain lätäköitäkin juu oli siellä. Siis ankkalampia. Mheh. Haluun sinne joskus jonkun kanssa. Puutkin tuommosella toisella mäellä oli niin nätisti valaistu. Ja portaat myös. Niitä portaita oli pelottavaa kävellä alas, mutta niin se on aina.

Sain jonkun kirjeen yliopistolta. Varmaan lasku kirjotuksista, avaan sen nyt.
Huhhuh...
Miten yks ylioppilastutkinto voi maksaa noin paljon?
Ärsyttävää. Vaikka enhän sitä ite maksa.
Möäm. Muutenkin ahdistaa nuo kirjotukset nyt. NYT ON JO TAMMIKUU! Kamalaa.
Pitäis tehdä jonkinlainen suunnitelma lukemiselle ja muulle. Niin ja ylipäätään aloittaa lukeminen. Ollaanpa sitä taas saamattomia.. No, kyllä tämä tästä. KYLLÄ TÄMÄ TÄSTÄ!

Niin ja mä haluisin keikalle. Haluisin haluisin haluisin ihan hirveesti mille vaan kivalle keikalle. Pitää metsästää nyt keikkaa jostain. Kattoa kaikki paikat. Apulanta ei ainakaan ollu missään muualla ko GOOM-risteilyllä helmikuussa ehkä ja sinne nyt en ainakaan mene. Mut täytyy tähän nyt jotain saada ennen kesän festareita. MIKSEI EES MIKÄÄN PIENEMPI BÄNDI OO MISSÄÄN!? Vai onko?? NO KATOTAAN! heihei.