Onpas kiherryttävä olo. Se juontuu todennäköisesti tästä öisestä koneellaistumisesta ja höpsöistä väsyneistä ajatuksista, joita tämä tämmöinen valvominen hyvässä seurassa (lue Hatun ja Losin kanssa) tuottaa.
Kaikki kansa pötköllään, vain rosvot raataa yössä. Tai työssä. Mutta niin kumminkin!
Yritin listata sataa asiaa, jotka ovat mukavampia kuin alkoholin juominen, ettäs tiiätte te juopot ystäväiseni! Te kaikki jotka oksentelette busseihin ja näette harhoja ja hukutte aurajokiin tai muuten vaan ihmismassoihin ja jäätte sinne jalkoihin ja uikutatte suruissanne viiskythäntäsiä liskoja naamoillanne, niillä kaikilla kuudella. Ootte kuulkaa aika mukavia kaikki, joten kuulkaa!
Pääsin siinä listassani kolmeenkymmeneen, mutten muista kaikkia mitä sanoin, enkä jaksa chatista kurkata. Osa niistä oli semmosia että kyllä joskus on ihan yhtä mukavaa olla vähän humalassa kuin tehdä niitä juttuja. Nyt listaan kymmenen asiaa, jotka on kivempia ja ehkä myös humalluttavampiakin kuin mikä tahansa alkoholimäärä.
1. Inspiraatio ihan mihin tahansa asiaan, ja sitä kautta tuleva tunne siitä että voi tehdä MITÄ TAHANSA. Se on mahtavaa, vaikkei loppujen lopuksi saisi yhtään mitään tehtyä. (Valmiiksisaaminen on myös mahtavaa.)
2. Kirpputorilöytöjen tekeminen.
3. Kaikki mahdolliset tapahtumat mihin liittyy musiikki ja/tai muu esiintyminen.
4. Metsissä ja rannoilla ja Turun keskustassa ja vaikka missä maleksiminen.
5. Myös pyörälläajelu, varsinkin minun vinkuvalla sinisellä leijonavaakunalla merkatulla tunturi popilla ajelu.
6. Jonkin rakkaan ihmisen läheisyys. Voi joko tehdä jotain mukavaa tai olla tekemättä yhtään mitään. Kunhan toinen on vaan siinä.
7. Halailu, pussailu, silmiintuijottelu, kädestäpitäminen ja kaikki muu sellainen vaaleenpunasella hattaranhötöllä kuorrutettu.
8. Myös kaikenlainen höpsöjenpuhelu.
9. Nauraminen.
10. Se kun joku on näin: tuu tänne-älä pelkää-mä oon tässä-en ikinä päästä irti. Sekin kun sitä ei sanota ääneen, mutta ollaan silti.
Että sillattis. Te hömpänpömpät ja muut mönkijäiset. Arvatkaas mitä. Los puhui tässä äskettäin vapusta. Ja Vartiovuoriseikkailusta. Miltäs sellainen kuulostaisi? Minusta se olisi loistoidea. Loistotapaus. Nähdä nyt tsiljoona hömpänpömppää samalla kertaa. Aika mukavaa.
Taidan olla tässä vähän dinga-dinga-dingeli-dong. Mutta semmoinen on välistä kovinkin mukavaa. Ismo Alanko tulee TAAS Turkuun. Ensi vuoden kevätpuolella. Sillon kun oon kirjotukset kirjotellut. Ja sitten se menee Hatunpömpelönkin kotikonnuille ja minusta oli mukavaa nähdä hatun riemastuminen kun kerroin sen hänelle. Tsihhihee.
Tämä ilta oli tuottoisa. Olin vähän salapoliisia sattumalta, se oli kutkuttavaa. Kaksi kertaa. Jonkin verran hassua. Sitten keksin MITEN teen ruotsin esseen maanantaiksi se pitää olla valmis joo.
Aamulla syön mannapuuroa, äitien tekemää. Nam. Toivottavasti ainakin on nam. Minulla on muuten kaveri, jonka nimi on Nam, btw. Se onkin hauska poika. Mutta se siitä.
Oi, kissa hyppäsi sängylle, voisin pallutella sitä hetken päästä.
Kissanpehmeitä tassuja ja mannapuuronmakusia pusuja Teidän Nokkamönkijältä. Pläts.

Niin joo. Vielä yksi.
11. Se, kun saa pestä mahdottoman likaset hampaansa ja tukkansa, sekä älyttömän väsyneenä nukkumaan pääseminen. Ah ja oih.